Tiden flyr, spørs om det her bør kalles ukebok i stede for dagbok:)
I dag er valpene 4 uker og nå har de virkelig begynt å komme seg på bena. De sover fortsatt mye, men når de hører stemmene våre vil de gjerne være med. De har så vidt begynt å smake litt mat, de får Royal Canin Starter valpefor som er bløytet opp blandet med Royal Canin Starter mousse, men Kickis melk er fortsatt mest populær.

Fra fredag til i dag er det utrolig forskjell på balansen til valpene, nå kan de løpe og de små halene vifter. De lekesloss og selv om balansen er bedre så har de ikke full kontroll så når en dytter en annen så faller begge to.I dag har de vært en tur ute på stuegulvet, det var nok både spennende og litt skummelt, men alle taklet det fint.

Ute i den store verden for første gang

Godt med litt melk etter de store opplevelsene.