Valpene er faktisk snart 6 uker, men bildene er fra sist uke:)
De elsker å være ute og løpe i gresset, de har fått en tunnel å løpe i og de blir stadig introdusert for nye leker, underlag, nye mennesker og lyder. De er en veldig trivleig gjeng som takler nye situasjoner fint. Noen sitter litt for å vurdere situasjonen, men tispa på bildet her alltid er første valp til å sjekke ut nye saker. Hun løper bort til alt nytt med viftende hale og ørene bakover som om hun smiler og sier “Hei livet!” En herlig innstilling til livet! Valpene er fortsatt veldig glad i sin mammas melkebar, men de spiser også mer bløyta valpefor. Alle har passert 1 kg i vekt og de vokser jevnt og trutt. Jeg har fortsatt ikke kommet på navn til de, helt utrolig hvor vanskelig det er å bli enig med seg selv… Jeg har fortsatt mest lyst til å beholde alle valpene også, de er så herlige og tillitsfulle alle sammen så det å skulle velge kjennes helt håpløst. I dag har de hilst på tante Hedvig (flatcoated retriever) ute og det var stor stas! De skjønte fort at Hedvig er en veldig snill tante så der var det full fart med å buse rundt i pelsen hennes og dra henne i ørene. Ingenting er som å ha en stor og snill venn i sitt liv <3