I dag har gjengen kjørt bil for første gang og de var snille som lam:) Alle fikk tissa før vi skulle kjøre og de la seg fint ned i buret. Mamma Kicki var med som støttekontakt, men hun satt i bur ved siden av de små. Bestefar Tomas ble også med i dag så da var familien på tur:)

Vi skulle på utflukt til Dyrekiropraktor Tone Sørensen i Drammen Hundepark. Tone er først og fremst kiropraktor for mennesker, men har etterutdannet seg til dyrekiropraktor. Alle mine hunder har vært hos henne, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Både små og store hunder belaster kroppene sine mye når de lever et aktivt liv, og hunder kan jo ikke si ifra om de har det vondt, de begynner heller å belaste kroppen på en annen måte. Det er utrolig å se hvordan hele bevegelsesmønsteret kan endre seg om man får løst opp i en stram muskel eller en liten låsning i rygg/nakke/bekken. Jeg har sett resultater på mine hunder og da Tone hørte at Kicki skulle ha valper fortalte hun om at hun tilbø sjekk av små valper også før de skal ut i den store verden. Man begynner selvsagt ikke å «knekke» på en liten valp, den er jo ikke ferdig utvokst i det hele tatt, men når man ser hvordan de kravler og styrer for å lære seg å gå så kan man lett forestille seg at en og annen muskel kan bli litt belastet i prosessen.

Her er alle fire til sjekk, de syntes det var deilig å bli kjent på og ikke minst få bite litt i Tone. De sjarmerte selvsagt Tone i senk med sine nydelige mørke øyne 🙂
Nå skal vi ta skolissene dine Tone 🙂

Det var veldig gøy å se hvordan de taklet å komme inn på Tones kontor, det var full fart rundt for å sjekke området, finne litt å bite i og ikke minst tisse på gulvet…
Det var ingen som en gang nølte med å løpe rundt og det er godt å se.

Tomas fikk også behandling i dag, jeg syntes han har vært litt stiv i måten han beveger seg på og han holder ikke tempo til de andre så lenge når vi går på tur. Mine mistanker stemte, der var det mange stive muskler og ledd som ble løsnet på. Da Tomas kom hjem var han helt gal og bare så lykkelig! Det er så man får tårer i øynene når man ser hvo løse og ledige de føler seg, det er jo bare å tenke med seg selv hvor vondt det er å f.eks være stiv i nakken.

Ønkser du å bestille time hos Tone til din hund er det ikke noe nøle med, du kan lett bestille time her

Turen hjem i bil gikk like fint, ikke noe «Norwich-blues» fra denne gjengen, men de lager lite lyd generelt:)

Senere på kvelden kom Reidun på besøk og da var gjengen «ny-lada» så de løp mer enn gjerne noen runder i hagen. Det her er en rimelig selvstendig gjeng som gjerne tar for seg av hele hagen, det er ingen der som føler noe behov for å følge etter meg, de har da mer spennende ting på programmet! Vi har en skråning på plenen vår og der er det utrolig morsomt å løpe både opp og ned, mulig de øver til ett eller annet bakkeløp…

Alle valpene ble stilt opp på bord og gjennomgått, vi sliter fortsatt med å finne de helt store forskjellene, det går mest på at en har fått i seg litt mer mat enn en annen eller har litt mer pels. Når vi kjenner og «måler» så er det veldig veldig likt og det er jeg veldig fornøyd med!

I dag er det maledag her, vi har leid lift og har et hus som skal males (ikke mitt) så det er vel bare å komme i gang med dagen og i morgen er det ny utflukt på programmet:)