Nå har valpene flyttet til sine nye familier og tilbakemeldingene jeg får er bare positivie. Jeg er selvsagt veldig glad for at valpene fungerer så fint i sine nye hjem og at de er trygge, uredde og modige, At de utforsker verden med viftende hale og møter nye mennesker med en voldsom iver. For meg betyr det at jeg har lykkes med det jeg har brukt så all min tid på de siste ukene, å gi valpene positive opplevelser og tygghet slik at de kan møte verden på denne måten! Jeg blir stolt av mine små modige hjerteknusere og så kommer det en liten tåre fordi det hadde jo vært fint om de savne oss bare bittelitt 🙂
Det skal bli spennende å treffe de igjen om en stund, de bruker å huske stemmen min og bli elleville av å høre den, vi får håpe det skjer denne gangen også.

Her er gjengen med navn:
Lotcheck Lover Under Cover – Primo
Han har flyttet til Sverige og med tema «Love» var det ingen tvil om at han måtte ha et «agent» navn, en liten nordmann på tokt i Sverige – vi gleder oss til å følge Primo på sin ferd i Sverige.

Den neste som reiste var Theo, Lotcheck Love Walked In.
Navnet fikk han fordi dette er familiens første hund og det er vel ingen tvil om at det blir kjærlighet ved første blikk og livet blir i grunn aldri det samme igjen etter at man har ftt en Norwich i huset 🙂 Lykke til Theo, jeg gleder meg til å se deg igjen snart 🙂

Da var det bare de to jentene igjen og valget var ikke lett. Helst ville jeg beholdt begge to, men siden jeg hadde ei veldig dyktig og ikke minst hyggelig dame som ønsket seg så veldig en valp så kjennes det helt supert at Himla flyttet til henne og familien i Sverige.
Men hva kaller man en valp som bare er så himla glad, kul, fin, snill, ja alt i grunn? Jo, kallenavnet ble Himla og på arket fikk jeg god hjelp av Nina Skjelbred, kennel Covenstead, jeg sa jeg trang hjelp til å finne navn på ei lita søt frøken med masse energi og helt egen evne til å være så inderlig tilstede. Jeg fikk svar og navnet ble
Lotcheck Love Button – hvem skulle ikke ønske at man hadde en liten kjærlighetsknapp i sitt liv? Og en Norwich er jo nettop det! Herlige Himla, gleder meg til å se deg igjen:)

Og med et er det bare det lille trollet igjen. Hun ble mitt valg fordi hun ser akkurat ut slik jeg drømte om da jeg parret Kicki med Buster. Jeg hadde en drøm om et vakkert hode, en kort og kraftig kropp, fin hale og mye benstamme. Noen ganger blir drømmer virkelighet, om det blir sånn denne gang vet jeg ikke før hun blir voksen, men akkurat nå er hun alt jeg kunne drømme om + litt til. Hun har fått Saras herlige og frekke temperament også, da ble navnet ganske enkelt til slutt, velkommen i gjengen
Lotcheck I Love You Yeah Yeah Yeah!