Hjemmesider blir litt glemt i disse Facebook, Instagram og Snapchat tider:)
2016 ble et veldig fint Norwich år for Lotcheck gjengen, hundene ligger i toppen på årets mestvinnende lister i både Norge, Sverige og Danmark. Med tanke på hvor få Lotcheck hunder som faktisk finnes så er jeg veldig godt fornøyd med det, og veldig takknemlig for at jeg har så dyktige valpekjøpere i Norge og Sverige.

I sitt første år som voksen ble Gaby årets mestvinnende Norwich i Norge og hun må nå vente på å bli 2 år før hun kan ut å konkurrere om ett siste cert for å få sine championtitler på plass. Det samme gjelder for alle hennes kullsøsken, Theo har kjempet i toppen her i Norge, mens Himla og Primo virkelig har vist seg fram både i Sverige og Danmark. Nå høres det ut som det å vinne store rosetter er alt som teller, og det er det selvsagt ikke, men avl handler om å få fram eksemplarer av rasen som er rasetypiske og som er hakket bedre enn sine foreldre. Det ligger mye tanke arbeid bak en kombinasjon og da er det ekstra gøy når man lykkes med tankene man hadde.

I tillegg får jeg stadig tilbakemeldinger om hvor mye disse små trolla betyr for sine familier og det høres ut som de klarer å oppføre seg fint ute i den store verden også, det varmer et oppdretter hjerte ekstra mye.

I mars gikk turen til Crufts i England. For første gang skulle jeg endelig komme meg dit!
Jeg har vært på utstilling i England tidligere, men det å få se Norwich på Crufts har stått høyt på ønskelista i mange mange år.
Jonna og jeg tok med Fredrik (flat), Bjørn (Norfolk) og Gaby på fly, i leiebil, via tog og kom oss til Birmingham. Jeg trodde Crufts var stort, men det var mye større enn jeg hadde forestilt meg. 52 Norwich var påmeldt og det var veldig interessant å få se så mange samlet og trimmet for utstilling. Gaby var påmeldt i Open og ble nr 3 i sin klasse!
Veldig gøy å bli plassert og den lille damen min oppførte seg eksemplarisk på hele turen. For første gang var hun på tur uten noen av de andre i flokken, men man skulle tro hun var en erfaren globetrotter. Det er fint å ha hunder som takler alle miljøer og rett og slett tar liver på strak pote. Vi traff mange hyggelige folk og hadde en tur full av fine opplevelser og fikk mange gode minner med i kofferten.

Nå står påsken for tur og den skal vi nyte, ha en fin påske og ta vare på hverandre:)