I helgen koste vi oss på fjelltur! Norge, september, sol, vindstille og fjell må være noe av det fineste som finnes og vi var så heldige at vi kunne nyte det hele helgen.

Det skjer ikke så mye på hundefronten her om dagen, noen planer er riktignok på tenkestadiet og nærmer seg tegneblokka, noe av det mest spennende med hundeavl er jo nettop planene og tankene rundt hvilke retning man vil i neste kombinasjon, jeg har mange ideer, men vi får se hva jeg lander på tilslutt.

Himla og Primo sørger for flotte resultater i utlandet. Primo kniver i toppen på årets Norwich i Sverige, det er fantastisk med tanke på at han bare så vidt har fylt 2 år!
All ære til hans eier Eva-Lena som sørger for at han holdes i så fin kondisjon, og ikke minst sørger for at han lever som en liten prins hver dag;)
Himla har like godt vært helt til Italia i sommer og på vei hjem ble det en stopp på utstilling i Tyskland. Der fikk hun med seg cacib og nå i høst tikket det siste cacibet inn i Sverige og dermed har vi den første internasjonale championen i «love» kullet!
Stort grattis til Himla og hennes dyktige eier Eva som sørger for at Himla virkelig lever gode dager og opplever mye, men sånn skal vel prinsesser ha det, eller hur? 😉

Theo har også vært på ferie i Italia i sommer, han satset alt på opplevelser utenfor utstillinsringen, og det er jo det som er virkelig ferie;) I følge mor i huset var det så enkelt å reise med Theo i europa at det vil de gjøre flere ganger. Heldige Theo:)

Så det er godt noen i slekten erobrer verden, mens vi holder oss til å erobre en og annen fjelltopp og rett og slett nyter godt av de dyktige valpekjøperene mens vi nyter utsikten.

GOd høst!