I dag er de små gulla mine 6 uker. Tanken på at de etterhvert skal flytte til nye hjem er egentlig bare forferdelig, jeg vil bare holde de små nøstene mine og beskytte de mot verden utenfor. Jeg håper og tror at de som etterhvert skal overta de små vil sørge for at de bare får gode dager i sine liv. Må de få møte bare snille folk og dyr, være omgitt av folk som vil de det aller beste og som elsker de like høyt den dagen de ikke henger like godt med på tur, blir litt gråe i barten og både ser og hører dårligere. Et hundeliv er så alt for kort, man får nyte hvert sekund med sine bestevenner.
I helgen hadde vi gode venner på besøk og valpene fikk møte sine slektninger fra Hønefoss. Mona hadde med de 3 søte jentene sine og sammen med en hel gjeng hundefolk fikk vi virkelig studert alle 7 valpene:) Det er både nyttig og veldig interessant å få se så mange valper på en gang, så får vel tiden vise om det vi tror nå stemmer om noen år;) Takk til Anne Johnsen for de fine bildene 🙂