Jeg er målløs og veldig stolt – lille store Primo var på Åland (Finland) i helgen og ble BIR for dommer Morgan Granander! Med cert og cacib i bagasjen ble han da også både Finsk og Nordisk champion!
Med sin eier, trimmer og handler Eva-Lena Johansson har Primo hatt fantastiske fremganger i utstillingsringen. Han fylte 2 år i mai, men har allerede oppnådd mer enn mange klarer på et helt liv. Han er allerede Nordisk champion og ikke minst er han 2xBIS på Norwich spesialen i Sverige. Han har vunnet beste hode og uttrykk begge årene og også denne helgen bemerket dommeren at han har et av de vakreste hodene han har sett! For meg er hode og uttrykk noe av det viktigste på en Norwich terrier, de skal være søte som bamser, men samtidig ha det litt frekke og kvikke uttrykket og så skal man selvsagt tydelig kunne se om det er en hannhund eller tispe. Primo har absolutt dette, i tillegg har han en fantastisk pels og farge og han er akkurat så frekk som en liten prins skal være 😉
Primo ligger høyt oppe på årets mestvinnende Norwich i Sverige og jeg vi krysser fingrene for at han samler litt flere poeng i løpet av høsten og vinteren.
Jeg er så stolt av hva de to får til sammen og det er så gøy å få rapporter fra deres turer i inn- og utland.
Uansett om «mine» valper er på utstillinstur eller rett og slett koser seg i skogen så er det like gøy å få bilder eller snapchat av de. Det gleder meg stort at de hver eneste dag er til glede for sine eiere – for det er jo uansett det viktigste 🙂
Så her lykkelig blir man av å ha verdens fineste hund og en virkelig stor rosett 🙂